Search
Close this search box.

Surinaams Eetcafé Gaat Verhuizen en Krijgt een Nieuwe Naam!

Het hart van de Surinaamse keuken in de buurt is binnenkort te vinden op een nieuwe locatie, en het komt met een gloednieuwe naam! Ken’s Foodexpress.

Het hart van de Surinaamse keuken in de buurt is binnenkort te vinden op een nieuwe locatie, en het komt met een gloednieuwe naam! Ken’s Foodexpress, voorheen bekend als Surinaams eetcafé Ken, staat op het punt te verhuizen en brengt enkele opwindende veranderingen met zich mee.

Voor velen die bekend zijn met Ken, was het een plek waar je kon genieten van heerlijke Surinaamse gerechten terwijl je in het restaurant zat. De gezellige sfeer en de heerlijke geuren van exotische kruiden waren een essentieel onderdeel van de eetervaring. Echter, in lijn met de steeds veranderende horeca en de recente gebeurtenissen, heeft Ken besloten om een nieuwe koers te varen.

Alleen afhaal, bezorging en catering

Een van de opvallendste veranderingen is dat Ken’s Foodexpress zich vanaf nu voornamelijk zal richten op catering en afhaal- en bezorgingsservices. Dit betekent dat je niet langer ter plaatse kunnen dineren in het restaurant, maar je nog steeds kunt genieten van de heerlijke gerechten van Ken’s Foodexpress in het comfort van je eigen huis.

Deze veranderingen zijn in lijn met de groeiende trend van afhaal- en bezorgmaaltijden, vooral in de nasleep van wereldwijde gebeurtenissen die de manier waarop we uit eten gaan hebben veranderd. De nieuwe focus op afhaal- en bezorging biedt onze gasten gemak en flexibiliteit, waardoor ze kunnen genieten van Ken’s Foodexpress’ smakelijke gerechten zonder de noodzaak om de deur uit te gaan.

Waar te vinden?

Het nieuwe adres van Ken’s Foodexpress zal binnenkort bekend worden gemaakt, wij snappen dat je benieuwd bent naar onze nieuwe locatie. Zorg ervoor dat je onze officiële communicatiekanalen in de gaten houdt voor updates en informatie over de heropening.

Hoewel we het nostalgische aspect van het dineren in het restaurant zullen missen, kunnen we je nog steeds blij maken met dezelfde geweldige smaken en culinaire ervaringen waar wij bekend om staat. Of je nu kiest voor afhaal, bezorging of catering, de smaken van Surinaamse gerechten zullen nog steeds je zintuigen betoveren.

Een nieuwe naam: Ken's Foodexpress

Een opwindende toevoeging aan deze veranderingen is de nieuwe naam: Ken’s Foodexpress. Dit weerspiegelt de focus op afhaal- en bezorging, waarbij wij ons inzetten om heerlijke Surinaamse gerechten rechtstreeks bij je te bezorgen, snel en smakelijk.

Dus, bereid je voor op een nieuwe fase in de reis van Ken’s Foodexpress. Blijf op de hoogte van updates en blijf genieten van hun heerlijke gerechten, zelfs vanuit huis. Verandering is vaak een kans voor groei, en we kijken er allemaal naar uit om te zien waar deze nieuwe reis ons zal brengen onder de nieuwe naam Ken’s Foodexpress.

Deel dit bericht:

Meer berichten